Melek Usta genomineerd voor pijs

2
1

Melek Usta, directeur van Colourful People, is genomineerd voor de titel van ‘Zwarte’ Zaken Vrouw Nederland 2006. Op 7 oktober 2006 vindt de prijsuitreiking van deze Award plaats. De verkiezing van Zwarte Zakenvrouw Nederland is een jaarlijks terugkerend evenement van de businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland (zzvn).

Tijdens het awards gala dinner in het Okura Hotel te Amsterdam worden de prijzen uitgereikt door burgemeester Job Cohen van Amsterdam en een lid van het kabinet. Tijdens de jury bijeenkomst onder voorzitterschap van Loek Hermans (voorzitter van MKB Nederland) werden de genomineerden voor de prijzen geselecteerd.

Melek Usta heeft in zes jaar haar onderneming ‘Colourful People’ opgebouwd tot een bloeiend en groeiend bedrijf. Dit bedrijf is dé specialist in Nederland in werving & selectie van hoger opgeleiden vrouwen en allochtonen en het geeft training en advies gericht op diversiteitmanagement. Ook toont zij als spreekster een grote maatschappelijke betrokkenheid bij de discussie rond diversiteit van de samenleving en de mens in bedrijf.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here