Selda is Turkey’s Next Top Model

23
17

Selda Car - Bron: L1 Radio en TVDe Maastrichtse Selda Car heeft zondag de verkiezing Turkey’s Next Top Model gewonnen. Ze wist door te dringen tot de finale van de populaire modellenwedstrijd die op de Turkse TV werd gehouden.

Selda krijgt onder meer een contract bij het cosmeticamerk Avon ter waarde van 15.000 euro.

Selda studeert mode management aan TMO en liep stage in Turkije, daar schreef ze zich in voor Top Model Türkiye. Ze is geboren in Maastricht maar heeft een Turkse vader. Haar stageverplichtingen zet ze voorlopig even op een laag pitje. Volgende week keert ze terug naar Nederland.

23 REACTIES

 1. Wat heeft ze moeten doen om de wedstijd te winnen. Elke nacht met een van de juryleden doorbrengen!!! Ze zal het behoorlijk zwaar gehad hebben.

 2. Ach houd toch jullie bek man stelletje debielen, komt er een keer iets leuks over een (50%) allochtoon, dan zijn jullie nog niet tevreden.

  Vind de prijs die onze lieve Selda heeft gewonnen overigens wel iets aan de magere kant, maar ze heeft nu in ieder geval naamsbekendheid, zal vast nieuwe deuren voor d’r openen.

  Wens haar alle succes toe!

 3. sorry peeps deze mooie dame zat bij mij op school 🙂
  en kan je 1 ding meegeven in ut egt is ze veel mooier dan op deze foto”s kan er niks aan doen

 4. mense ook serieus zijn he 😉

  this ma familie he ma nicht 😀

  SELDA HEHEEH nog laatste trouwfeest same gaan danse hehe 😀 is wel mn zuster 😉 😀

 5. K ken dr nog van de basisschool….en zelfs toen was ze al bezig met mode….ik vind dat ze dit verdient heeft…en mensen die hier een verkeerde opmerking plaatsen laten alleen maar hun eigen zwakke en jaloerse kanten zien…en gunnen andere blijkbaar geen succes! T is een lieve meid die doet waar ze zin in heeft….

 6. ze is heel erg mooi en beleefd, ook al kan ze niet goed turks, maakt niet uit. De andere meisjes waren niet zo mooi. Selda kan het wel ver schoppen als ze heel erg een topmodel (bekend over de hele wereld) wil worden.

 7. wij weten dat je dit eerlijk hebt verdient en wij zijn erg trots op jou de gekke weten niet waar ze het over hebben dat ze het jou maar eens na doen dan praten ze wel anders groetjes van je familie

 8. bahbah wat zijn er tog jaloerse mensen op earth! selda is een vriendinnetje mensen die haar kennen weten dat ze mooi is mensen die haar kennen en dit ontkennen hebben gebrek aan zelfvertrouwen en hopen op n verkeerde manier aan aandacht! grow up en gun andere mensen iets toe! selda your the best en we zijn trots op je!!
  dikke poen

 9. Voor diegene die een opmerking heeft geplaatst en daarmee zijn/haar eigen nivo waarschijnlijk mee aan wilde geven:
  Selda opent wel haar eigen deuren die ze nodig heeft, daar is ze immers intelligent genoeg voor en hoeft dus niet op horizontale wijze haar doel te bereiken.
  Wellicht is het devies: eerst even nadenken voor je zomaar dingen op internet gooit die je niet kunt onderbouwen, want zo sta je dus in een keer zelf voor paal… zo

 10. slm selda.
  Gij kent Beyro Car zeker wel,
  ewel de vrouw van Beyro Car is mijn tante
  dus wij zijn ook familie eigenlijk é

  Mr nu moet ik weg
  ik wou dat even laten weten.
  en ik heet Dilara ertem.

  Bye

 11. selda doet mee aan miss turkije 2008….. ze hebben haar dat gevraagt.. daar hoeft ze niet eens iets voor te doen… hihihi sommige mensen hebben alles en sommige niks… finale is 27 maart

 12. Vreselijk,die reacties van die jaloerse mensen. nou Selda ik heb je gisteren nog gezien bij de Ikea.
  Ik kan je zeggen dat je puur natuur bent en dit verdiend hebt een hele mooie *DAME* ben je veel sucses verder met je werk als model.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here