Burgemeester Cohen naar Turkije

1
5

Amsterdamse burgemeester Job Cohen De Amsterdamse burgemeester Job Cohen gaat volgende week naar Turkije voor een werkbezoek. Het werkbezoek past in het Amsterdamse beleid om zich te richten op landen waar veel Amsterdammers vandaan komen.

Aldus een verklaring van de gemeente Amsterdam dinsdag. Cohen zal onder andere naar Kocaeli gaan, een stad die in 1999 werd getroffen door een zware aardbeving en waar Amsterdam een nauw samenwerkingsverband mee heeft.

Cohen wil met eigen ogen zien hoe een aantal door Amsterdam gefinancierde projecten het doen. De hoofdstad stuurde na de aardbeving een team met bouwinspecteurs, bekostigde een aantal prefabwoningen en hielp met de opbouw van de brandweer.

1 REACTIE

  1. cohen zou ook eens een bezoek moeten brengen aar de achterbuurten van Istanbul maar ook naar het tegenovergestelde, naar taksim, ortakoy en bebek…niet alleen omdat veel mensen uit de sociale klases van die achterbuurten komen, maar ook omdat veel Turkse jongeren in NL opkijken aar de cultuur en de klassen van de buurten taksim, ortakoy en bebek…dus in een klap de realiteit vn de armoede en achterstand en tegelijk ook kennis maken met het hippe, oderne, trendy Turkije waar zelfs NL iets van zou mogen meepikken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here