Turks religieus verantwoord badpak

6
48

BadpakDe Turkse zakenman Mehmet Sahin zag onlangs een gat in de markt en begon zwempakken te ontwerpen die vrome moslima’s van top tot teen bedekken en toch modieus en comfortabel zijn.

Zijn religieus verantwoorde badpakken tekenen borsten en billen niet geprononceerd af, waardoor conservatieve moslima’s in Turkije toch nog in badpak van zon en zee kunnen genieten. Met een ‘hasema’ zoals hij de badpak noemt, zondigen de vrouwen niet tegen de traditionele morele code, die hen verbiedt hun lichaam aan vreemde mannen te laten zien schrijft het Algemeen Dagblad.

6 REACTIES

  1. ik vind het niet alleen belachelijk, maar ook nog eens verwerpelijk. het strand is nou eenmaal een plek dat hoort bij zwemmers en genieters. En die zijn overal op de wereld gewend dit met badpak, bikini etc te doen…waarom zou iemand die normaliter vind dat bloot tot hel en verdoemenis leidt, zich daar tussen alle andere mannen en vrouwen op willen houden. En dan ook nog dit; De vrome moslima’s moeten daar rondlopen tussen alle bobbels in die zwembroeken van de mannen. Worden ze daar niet ontzettend verleidt tot kijken naar die penissen oder die broekjes?…Ik vind dat een vrome moslima maar op een prive strand met andere vrome moslimas moet liggen. dat is beter voor haar en ook haar man…Oh ja, hoe zit het nou met mannen, dragen die wel broekjes van hun navel tot hun knieen?

  2. Ik zou het zelf nooit doen, ten eerste als een moslim vrouw hoor je geen aandacht te trekken en zo trekt je het meeste aandacht en vooral op een strand waar iedereen half naakt bijloopt. Je hebt hele mooie plekken zoals; caprice of sahinn hotel en nog veel meer voor gezinnen met hoofddoek. Ten tweede een moslim vrouw gaat tog niet op het strand liggen waar zoveel mannen bij zijn dus die zwempakken worden egt niet veel verkocht denk k..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here