Aanhouding na dood Turkse zakenman

0
6

PolitieDrie mannen en een vrouw zijn dinsdag aangehouden in verband met de dood van een Turkse zakenman. Dat schrijft Novum Nieuws vandaag. Nagi Havucgil werd vorige maand dood langs de snelweg A50 bij Beekbergen gevonden.

De Turk was regelmatig in Nederland voor zaken. Sinds mei verbleef hij in Apeldoorn. Een kennis zou hem eind juni naar Schiphol brengen. Toen hij niet kwam opdagen, deed hij aangifte van vermissing. De politie zette een grootscheepse zoekactie op. Zo werden flyers uitgedeeld in horeca, winkels en moskeeën in de regio. Dat gebeurde in het Turks en in het Nederlands. Volgens de politie leidde deze actie niet tot de aanhoudingen van dinsdag.

De verdachten werden aangehouden op diverse plekken in Gelderland. Ook hun woningen zijn doorzocht. De politie wil geen mededelingen doen over de identiteit van het viertal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here