Honda in zee met Turkse distributeur

0
3

Autofabrikant Honda heeft voor de Grand Prix van Turkije een overeenkomst gesloten met Petrol Ofisi, de grootste oliedistributeur van Turkije. Het logo van Petrol Ofisi zal komend weekend daarom prominent op de Honda-wagens en in de Honda-pitbox te zien zijn. Dat schrijft F1Racing.NLTeambaas Nick Fry zei over de deal: “We zijn erg blij dat Petrol Ofisi (ook de titelsponsor van de Grand Prix van Turkije) partner van ons wil zijn tijdens deze race. Het zijn erg spannende tijden voor het team. We hebben net onze fantastische overwinning in Hongarije achter de rug en we beginnen na een vakantie van drie weken met frisse moed aan de laatste vijf races van het seizoen. We hopen op een erg mooi weekend in Istanbul.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here