vr 19 januari 2018, 12:35 uur

Turkije wil meer Nederlandse ondernemers aantrekken

Turkije wil dit jaar meer buitenlandse ondernemers aantrekken en dan met name uit Europa, waarbij specifieke aandacht is voor Nederland. Dat meldt het Financieel Dagblad. De Turkse overheid is zeer bereid om meer investeerders vanuit Nederland aan te trekken schrijft de krant.

Maar daarvoor is eerst herstel van vertrouwen nodig. Op diplomatiek niveau verkeren Nederland en Turkije in spanning sinds het referendum van april. Maar de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zich vorige week positief uitgelaten over de relatie met Nederland.

Photo credit: amtec_photos Handshake – Mature Woman and Young Man via photopin (license)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl