do 18 januari 2018, 03:17 uur

Turkse politie vindt bommen in Istanbul

polis.trBij twee winkelcentra in de Turkse stad Istanbul zijn vanmorgen bommen gevonden. Turkse media melden dat de politie twee bommen onschadelijk heeft gemaakt. De politie werd ook nog getipt over de vondst van munitie bij een bushalte. Het bleek te gaan om munitie van luchtafweergeschut meldt de NOS.

NOS-correspondent Lucas Waagmeester wijst op een tweet van ‘Fuat Avni’, iemand die claimt ingevoerd te zijn in regeringskringen: “Hij schreef vanochtend een paar uur voor de bommeldingen dat volgens hem de Turkse regering bomaanslagen aan het voorbereiden is op winkelcentra. Die aanslagen zouden bedoeld zijn om de Gülenbeweging in diskrediet te brengen”. Lees verder op NOS.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl