wo 17 januari 2018, 04:01 uur

Turkse Süper Lig: Galatasaray naast Besiktas

galatasarayGalatasaray heeft zondag de topper in de Turkse Süper Lig tegen Besiktas gewonnen. De ploeg van Wesley Sneijder versloeg de thuisploeg in het Atatürk Stadion met 2-0. Felipe Melo opende vlak na rust de score en Burak Yilmaz besliste het duel in de slotminuut. Dat meldt de NOS.

Sneijder, die in de belangstelling staat van Juventus, ging tien minuten voor tijd geblesseerd naar de kant. Over de ernst van de blessure van Sneijder is nog niets bekend. Besiktas speelde toen al bijna twintig minuten met tien man na een rode kaart voor Veli Kavlak. De Oostenrijker kon vertrekken na een opstootje met Sneijder. Kavlak raakte met de hand het oog van Sneijder.

Door de zege nestelt Galatasaray zich in punten naast Besiktas. Beide ploegen hebben 35 punten na zestien wedstrijden. Koploper Fenerbahçe, dat zaterdag al met 2-0 won van Istanbul Basaksehir, heeft één punt meer.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl