do 18 januari 2018, 12:24 uur

Duitsland pakt 3 Turken op om spionage

DuitsePlesie

In Duitsland zijn gisteren drie Turken opgepakt op verdenking van spionage. Het gaat om twee mannen van 58 en een van 33 jaar meldt de NOS. Justitie zegt dat ze in Duitsland Turkse landgenoten in de gaten hielden en informatie over hen doorspeelden naar de Turkse geheime dienst.

Twee verdachten zijn opgepakt op het vliegveld van Frankfurt, de derde in zijn woonplaats in Noordrijn-Westfalen. Ze worden vandaag voorgeleid. Volgens de omroep had de Duitse justitie het drietal al een tijdje in het vizier. Een onderzoeksrechter vaardigde op 11 november een arrestatiebevel uit; tot gisteren zijn de spionnen nog geobserveerd.Er is 1 reactie

  1. roy Bharos
    Geplaatst op 7 januari 2015 om 1:27 pm uur.

    WAT IS ER NU TE BESPIOMEREM IN DUITSLAND?
    DAT DOEN DE US AL…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl