ma 18 december 2017, 23:06 uur

Turkse doelman per direct weg bij Turkije

demi
De Turkse doelman Volkan Demirel heeft gisteren (zondag) per direct zijn interlandcarrière bij Turkije beëindigd. De doelman van Fenerbahçe werd tijdens de warming-up voor het EK-kwalificatieduel tegen Kazachstan uitgefloten door vermoedelijk aanhangers van Galatasaray. Dat pikte Demirel niet en hij stapte direct van het veld.

Het duel werd gespeeld in het Ali Sami Yen-stadion, de thuishaven van Galatasaray. Later maakte Demirel bekend niet meer voor Turkije te willen spelen. Hij werd vervangen door Volkan Babacan van Istanbul Basaksehir.

Galatasaray Stats’s post on VineEr zijn 6 reacties

 1. Maho
  Geplaatst op 17 november 2014 om 6:29 pm uur.

  Voetbal en Turkije gaat niet samen…afschaffen die K*T-zooi! Ze kunnen niet voetballen en daarbij veel spelers (bijvoorbeeld Volkan) zijn vaak agressief,lomp en qua talent niet te vergelijken met buitenlandse voetballers.Stelletje uitslovers zijn het meer niet!

 2. Volvo Haarlem
  Geplaatst op 17 november 2014 om 11:21 pm uur.

  Jij bent zeker de lolbroek? Turks voetbal is misschien minder leuk door amateuristische scheidsrechters en grote rivaliteit tussen de grote ploegen, maar ik kan je garanderen dat BKJ, FB en GS een voor een dit stukje eredivisie tot aan schande brengt

  • Stratenmaker
   Geplaatst op 18 november 2014 om 5:06 am uur.

   *kuch*
   .
   Niet dat de Eredivisie nou je-van-dat is, maar dat bejaardentehuis dat 1.Lig heet is nou ook niet bepaald God’s grootste geschenk aan de voetbalwereld…
   Geen grootheidswaanzin aub.

   • Sam
    Geplaatst op 24 november 2014 om 1:33 pm uur.

    Inhoudelijke reactie graag of anders dismissed en gediskwalificeerd voor deze discussie. 🙂 JE EIGEN WOORDEN!

    • Stratenmaker
     Geplaatst op 24 november 2014 om 10:36 pm uur.

     @Sam
     .
     Eens, je hebt gelijk.
     Ik ben gediskwalificeerd voor deze discussie.
     Voetbal – en dan vooral Turks en Nederlands natinaal voetbal – is de sop in de kool niet waard om je tijd mee te verdoen.
     .
     Aan de andere kant slaat jouw reactie ook weer nergens op, want misschien niet echt belangrijk, toch is een statement als ‘1. Lig en Eredivisie zijn in de voetbalwereld beide even waardeloos’ wel degelijk een inhoudelijke reactie. Je kunt er immers op reageren en het ermee eens of oneens zijn.
     .
     Terwijl jouw reactie nu juist helemaal niets met het onderwerp te maken heeft en slechts een verkeerd getimede en slecht uitgevoerde come-back is op iets wat ik jou eerder verweet.

 3. Jemoeder
  Geplaatst op 10 december 2014 om 12:52 pm uur.

  Eey ga nie zo kk rasicsties doe lelijke tatta’s alleen omdat volkan kk slecht is ga je tog nie heel turkije beschuldigen jullie nederlanders moeten zich echt super erg gaan schamen egt waar zo rasisctisch tfhoe. Ik vind ook wel goed dat die volkan weg is. Gelukkiig maar . Nu je het ook zegt dat turkije en voetbal niet samen gaat .. Mischien komt het wel door kuyt en sneijder dus hjb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl