do 18 januari 2018, 03:16 uur

Turkije steekt nek uit voor Koerden

were
Al 1.6 miljoen Koerden zijn naar Turkije gevlucht door de terreur die IS zaait in Syrië en Irak. Volgens een maandag verschenen rapport woont slechts een klein gedeelte van de Koerdische vluchtelingen daadwerkelijk in kampen. Het merendeel werkt en woont illegaal in de Turkse steden.

Een nieuwe maatregel dient het voor de vluchtelingen mogelijk te maken om in ieder geval tijdelijk aan het werk te komen, en ze daarmee uit de illegaliteit te halen. Aangezien de werkeloosheid in Turkije onder de bevolking al erg hoog is, stuit de maatregel echter op veel weerstand onder Turken meldt Spirit24:Er zijn 2 reacties

  1. Maho
    Geplaatst op 14 november 2014 om 7:12 pm uur.

    Nu de Europese Unie nog, maar dan wel een grootschalig opvang. Een paar koerden opvangen kan elk land!

  2. Fokker Lambo
    Geplaatst op 16 november 2014 om 8:22 pm uur.

    Wat een onzin zeg! Die 1.6 miljoen vluchtelingen zijn zeker niet allemaal Koerdisch. Grootste gedeelte is gewoon Arabisch, er zijn niet eens 1.6 miljoen Koerdische Syriers in heel Syrie geweest voor de burgeroorlog, laat staan zoveel gevlucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl