ma 18 december 2017, 23:15 uur

Iraakse Koerden kunnen via Turkije naar Kobani

kobane
200 Iraakse Koerden mogen over Turks grondgebied naar de grensplaats Kobani reizen om daar mee te helpen in de strijd tegen de soennitische terroristen van Islamitische Staat. De Turkse president Tayyip Recep Erdogan maakte gisteren een akkoord bekend meldt het ANP.

Het parlement in Iraaks Koerdistan ging woensdag al akkoord met het sturen van strijders, de zogenoemde peshmerga’s. De stad wordt al enige tijd door IS belegerd en is omsingeld. Hulp aan de Koerden ligt echter gevoelig in Turkije schrijft de nieuwsdienst.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl