zo 17 december 2017, 20:40 uur

Turkije evacueert grensdorpen vanwege IS

Na verscheidene granaatinslagen aan de Syrische grens ten zuiden van de Turkse plaats Suruç hebben de Turkse autoriteiten zondag besloten twee dorpen aan de grens te evacueren. Zondag nog raakten vier mensen gewond toen een granaat een woonhuis in de streek trof. Elders raakte een politieagent gewond als gevolg van granaatsplinters.

Suruç ligt niet ver ten noorden van de Syrische plaats Ayn al-Arab. Rond die grensstad wordt al geruime tijd gevochten tussen Koerdische Syriërs die de stad Kobani noemen en de extremisten van Islamitische Staat.Er zijn 2 reacties

  1. bliksemschicht
    Geplaatst op 7 oktober 2014 om 6:10 pm uur.

    Toen Telafer viel , hoorde je niemand!

  2. sim
    Geplaatst op 7 oktober 2014 om 9:04 pm uur.

    dat komt doordat pkk aanhangers meer kunnen lobbien doordat ze massaal in europa verblijven dan de koerden uit andere gebieden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl