di 16 januari 2018, 20:41 uur

Armenië nodigt president Turkije uit

PresErVolgens het ANP heeft Armenië de president Erdogan van Turkije uitgenodigd om volgend jaar de honderdste herdenking van de Armeense genocide bij te wonen. De Armeense minister van Buitenlandse Zaken, Nalbandian, overhandigde de uitnodiging persoonlijk tijdens de beëdiging van Erdogan donderdag tot staatshoofd, aldus Turkse media.

Armenië acht de Turken verantwoordelijk voor volkerenmoord, vorige eeuw. Turkije ontkent de genocide formeel en verzet zich tegen internationale erkenning ervan. Een aantal wetenschappers stelt dat te weinig wetenschappelijk bewijs is gevonden om definitieve conclusies te trekken.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl