do 18 januari 2018, 03:16 uur

Nieuwe hogesnelheidstrein verbindt Istanbul en Ankara

treeVanuit het zuidoosten van de Turkse stad Istanbul vetrok gisteren de eerste hogesnelheidstrein die de stad met de hoofdstad Ankara verbindt. Dat melden Turkse media. De nieuwe hogesnelheidstrein maakt onderdeel uit van een plan om hogesnelheidstreinen in 2023 over 3.500 kilometer spoorlijn in Turkije te laten rijden.

De nieuwe verbinding tussen economische en de politieke hoofdstad van Turkije reduceert de reistijd door het bergachtige terrein tot 3,5 uur. In de eerste week rijden de treinen gratis tussen de twee steden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl