do 18 januari 2018, 03:18 uur

TomTom brengt real-time verkeersinformatie naar Turkije

trafficTomTom heeft zijn dienst voor real-time verkeersinformatie uitgebreid naar Turkije. Dat maakte de navigatiedienstverlener vandaag bekend. De dienst helpt bestuurders, bedrijven en overheden betere beslissingen te nemen bij de aanpak van verkeerscongestie.

Turkije is een belangrijk land voor TomTom. De verkoop van auto’s in Turkije nam in 2013 toe met 19% en een stad als Istanbul staat op de tweede plaats in TomTom’s index van de meeste verkeersdrukte. Vandaar dat het bedrijf de lancering van real-time verkeersinformatie als logisch beschouwd.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl