wo 17 januari 2018, 00:08 uur

Turkse winkelketen Karaca opent eerste Nederlandse filiaal

20Afgelopen week is de eerste vestiging van de Turkse winkelketen Karaca in Nederland geopend in Eindhoven. Karaca verkoopt huishoudelijke artikelen en spullen voor in de keuken. In Turkije is de winkel een begrip, dus wordt nu gekeken of het concept ook buiten Turkije aan kan slaan schrijft studio40.nl.

Eindhoven is de eerste stad in Nederland waar de winkel het gaat proberen. De keten, die al verschillende franchisewinkels heeft in onder andere Belgie, Denemarken en Duitsland, wil binnen een jaar wil op in totaal vijf plaatsen in Nederland zitten. Er wordt nu al gezocht naar geschikte panden in Amsterdam, Rotterdam en Enschede.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl