ma 18 december 2017, 23:10 uur

Demonstratie tegen Erdogan in Duitsland verwacht

erdogan20114De politie in Keulen bereidt zich voor op een grote demonstratie tegen de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan. Dat schrijft de Duitse krant Die Zeit. Erdogan woont zaterdag in Keulen het 10-jarig bestaan van de Unie van Europees-Turkse Democraten (UETD) bij, de buitenlandse vleugel van zijn conservatief-islamitische AK-Partij. De verwachting is dat duizenden mensen in de domstad de straat opgaan om te protesteren tegen de wijze waarop Ankara omgaat met het mijnongeluk in Soma, in het westen van Turkije.

Politici van de Duitse regeringspartijen CDU/CDSU en SPD zijn ongelukkig met de komst van de Turkse premier. Ook de regering in Berlijn staat niet te trappelen. De regeringswoordvoerder zei volgens de Duitse publieke omroep ARD weliswaar dat Erdogan premier is van een land „dat voor ons een werkelijk hechte en belangrijke partner is”, maar riep de premier ook op tot „politieke fijngevoeligheid”.Er zijn 11 reacties

 1. Stratenmaker
  Geplaatst op 22 mei 2014 om 1:00 am uur.

  Dat lijkt me wel wat: We gaan zaterdag naar Keulen om naar Erdogan te luisteren.
  En mochten er hordes Kemalisten, alcoholisten, capulcu&Co’s en ander voorbereid tuig met molotov-cocktails en katapults komen voor een tegendemonstratie dan wordt het pas echt lachen. Dan breken we Keulen af in plaats van een Turkse stad. Dan heeft die irritante huichelachtige Merkel ook iets om over na te denken. Misschien dat ze dan eens aanstalten gaat maken om in Godsnaam dan maar Turkije in de EU op te nemen, zodat ze mensen als Erdogan beter kan beheersen. Dat was immers destijds ook de gedachte achter de opname van Turkije in de NAVO, zodat er geen oorlog zou ontstaan tussen Turkije en Griekenland.
  Bovendien kunnen we dan die hypocriete Westerlingen ook gelijk even goed op hun nummer zetten.
  Wedden trouwens dat er dan hordes Duitse Mobiele Eenheid als wilde beesten tekeer zullen gaan met knuppels, traangas, rubber kogels, honden en paarden. Alles waarvan ze Erdogan een jaar geleden beschuldigden (keihard politieoptreden) zullen we dan kunnen zien midden in geciviliseerd West-Europa. Waarschijnlijk zal het er zelfs harder aan toe gaan, want wat is er mooier voor een Duitser om min of meer legaal in te kunnen hakken op een stel Turken.
  Gezi 2.0.

  • Burcu
   Geplaatst op 22 mei 2014 om 6:55 pm uur.

   Ziek!

 2. Gastarbeider
  Geplaatst op 22 mei 2014 om 5:46 am uur.

  Stratenmaker!!,ik heb veel respect voor u omdat u op een duidelijke begrijpbare manier alles belicht over de gang van zaken omtrent erdogan/akp/eu/ prachtig..

  • alper
   Geplaatst op 22 mei 2014 om 10:05 am uur.

   Beste gastarbeider,

   Je bent niet de enige die respect heeft voor onze stratenmaker. Met jou vele anderen…

   Ach jaloezie.. wie heeft daar geen last van he..

 3. wim
  Geplaatst op 22 mei 2014 om 10:20 am uur.

  De betiteling conservatief-islamitische AK-Partij geeft een soort dejavu betreffende Staphorst en de toen gebruikte strontkar waarop mensen werden rondgereden als ze de ongeschreven wet overtraden.
  Precies zoals de jongelui die HAPPY waren en dansten en werden opgepakt door reli-politie omdat hun “haar” zichtbaar was. Man wat een pathetisch volkje toch die fundo’s….
  Dat wil deze pseudoreligieus ook bewerkstelligen in TR??
  🙂

 4. Kemal
  Geplaatst op 22 mei 2014 om 11:59 pm uur.

  Erdogan praat wel overtuigend en daarom gelooft 45% van turken in hem. Maar ik vertrouw hem niet. Hij liegt! Hij is echt gemeen.

  • alper
   Geplaatst op 23 mei 2014 om 7:51 am uur.

   Vertrouw je hem niet. Nou,.. Jij blij. Dat boeit niemand.

  • wim
   Geplaatst op 24 mei 2014 om 9:26 am uur.

   Er komt echt een tijd dat men zich bewust wordt van de situatie en er zal bezinning plaats vinden. Voorlopig zal er echter leed zijn.
   Educatie van de jeugd zal echt een betere toekomst genereren en de Erdogannetjes zullen verdwijnen.

 5. Osmanli
  Geplaatst op 24 mei 2014 om 2:08 pm uur.

  Wim shut up!!

  • wim
   Geplaatst op 27 mei 2014 om 2:32 pm uur.

   🙂

 6. Osmanli
  Geplaatst op 24 mei 2014 om 2:09 pm uur.

  Wat betreft stratenmaker. Respect adamim ga zo door. Ik lees graag je teksten. Je bent heel goed op hoogte van alles. RESPECT!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl