di 16 januari 2018, 20:42 uur

Doden en vermisten door mijnongeluk Turkije

mijnDoor een mijnongeluk in Turkije zijn dinsdag zeker vijf doden gevallen. Minstens twintig kompels zijn gewond geraakt. Zo’n 200 tot 300 mijnwerkers zitten nog vast onder de grond meldt De Telegraaf. Volgens de krant vond het ongeluk plaats in een mijn in Soma in de westelijke provincie Manisa.

Er brak brand uit na een explosie in een transformator. Het ongeluk gebeurde op 2 kilometer diepte. Door de explosie en de daaropvolgende brand werkte de lift niet meer. De mijnwerkers zitten vast op ongeveer 4 kilometer afstand van de uitgang. Toen het ongeluk gebeurde, waren er 580 mijnwerkers in de mijn. Lees verder bij De Telegraaf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl