zo 17 december 2017, 19:35 uur

1-mei-betogingen in Istanbul

1meiIn de Turkse stad Istanbul zijn betogers en agenten slaags geraakt tijdens 1-meibetogingen. De politie zette traangas en het waterkanon in om te voorkomen dat de demonstranten het Taksimplein in het centrum van de stad bereikten.

Volgens Turkse media zijn tot nu toe meer dan 50 mensen gewond geraakt. De politie arresteerde 138 mensen.

De autoriteiten hebben alle 1-meibetogingen op het centraal gelegen plein verboden. Alle toegangswegen tot het plein zijn met metalen hekken afgesloten. Over de Bosporus varen minder veerboten en het openbaar vervoer is beperkt. Bekijk de beelden hier.Er is 1 reactie

  1. Burcu
    Geplaatst op 2 mei 2014 om 10:38 pm uur.

    Turkije heeft zich weer van zijn “beste” kant laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl