vr 19 januari 2018, 06:40 uur

Gökhan Saki gaat voor wereldtitel in Istanbul

Glory15
Gökhan Saki treedt vandaag aan tegen de Australiër Corbett in de Ülker Sports Arena van Istanbul. Voor de 30-jarige Schiedammer van Turkse afkomst staat de Glory light heavyweight wereldtitel (95kg) op het spel. In een viermanstoernooi, waarbij de finalisten twee keer op een avond vechten, is er nog een andere Nederlander die voor de prestigieuze titel gaat: Tyrone Spong. Spong komt echter niet uit voor Nederland, maar voor Suriname.

Of de Nederlanders elkaar treffen in de eindstrijd, is afwachten schrijft De Telegraaf. Eerst moet er door Saki van Corbett worden gewonnen en Spong zal langs outsider Cavalari moeten, voordat de derby Rotterdam versus Amsterdam in de Turkse stad plaatsvindt.

Experts kijken reikhalzend uit naar het toernooi in Turkije. Er wordt vooral vuurwerk verwacht van de eventuele finale tussen Saki en Spong. Lees verder in De Telegraaf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl