di 16 januari 2018, 20:41 uur

Eerste Apple Store in Turkije geopend

apple.storeIn Istanbul is vanmorgen de allereerste fysieke Apple Store in Turkije geopend. De bijzondere winkel van de elektronica gigant staat in het luxe winkelcentrum Zorlu Center AVM. Honderden mensen stonden in de rij om de winkel, die voorzien is van een glazen plafond, van binnen te bewonderen(FOTO). De Apple Store is een winkelketen van Apple die handelt in computers en consumentenelektronica. Op dit moment heeft Apple 424 winkels over de hele wereld.

De eerste twee Apple Stores werden geopend in de Verenigde Staten in 2001. In 2003 werd de eerste winkel in Japan geopend, dit was tevens de eerste winkel buiten de Verenigde Staten. Daarna kwamen er winkels in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Italië, Australië, China, Brazilië, Hongkong, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden en Nederland.

En sinds vandaag dus ook een vestiging in Turkije. De grootste Apple Store ter wereld staat overigens in Amsterdam.Er is 1 reactie

  1. Floris
    Geplaatst op 3 september 2014 om 4:54 pm uur.

    Loopt natuurlijk storm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl