wo 17 januari 2018, 00:13 uur

Waterkanon en traangas tegen betogers Istanbul

orIn de Turkse metropool Istanbul heeft de politie afgelopen zaterdag op hardhandige wijze een einde gemaakt aan een betoging tegen de wet op scherpere controle op het internet. Dat meldt de nieuwssite DeMorgen.be.

In de winkelstraat Istiklal Caddesi nabij het Taksimplein zetten de ordehandhavers het waterkanon en traangas in tegen de honderden demonstranten. Die reageerden door met stenen en rotjes te werpen. Agenten in burger pakten verscheidene betogers op. Lees verder op DeMorgen.be.Er zijn 2 reacties

  1. alper
    Geplaatst op 23 februari 2014 om 8:56 am uur.

    Hard aanpakken die rel tuig.

  2. Amsterdammer
    Geplaatst op 6 maart 2014 om 7:50 pm uur.

    Je hebt helemaal gelijk alper!!en die peter ook hahahahhaahhah met zijn fanta verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl