wo 17 januari 2018, 00:15 uur

Turkije bombardeert jihadisten in Syrië

bomHet Turkse leger zou gisteren een konvooi van een aan Al-Qa’ida gelieerde Syrische groepering in Irak en Syrië hebben aangevallen. Dit gbeierde in het noorden van Syrië meldt de Turkse krant Today’s Zaman op basis van informatie van Turkse strijdkrachten.

Turkse straaljagers zouden een aantal voertuigen van de radicaal islamitische organisatie de Islamitische Staat hebben aangevallen. De aanleiding voor de actie was een vuurgevecht bij een Turkse grenspost op de Turks-Syrische grens. Het is onbekend of daarbij slachtoffers zijn gevallen.Er zijn 3 reacties

 1. Kamil
  Geplaatst op 2 februari 2014 om 1:00 pm uur.

  de gavur Turken maken geen onderscheid, ze vinden de FSA hetzelfde zijn als jihadisten, terwijl de Turkse regering de FSA steunt en niet de jihadisten. de echte Turken weten tenminste wat ze doen.

 2. !@$$!@# Off
  Geplaatst op 2 februari 2014 om 8:02 pm uur.

  Degene die gavur in zijn mond neemt, is zelf een Gavur!!!

 3. wer
  Geplaatst op 13 februari 2014 om 2:37 pm uur.

  Het Turkse leger ziet tenminste het gevaar in die rebellen (of het nu de FSA is of welke andere organisatie dan ook) in Syrië. Maar Erdogan en zijn islamitische AKP heeft een andere agenda. Die wil President Assad weg hebben en zodoende een islamitische staat creëren. Bovendien is President Assad een aleviet en Erdogan een soenniet. Erdogan onderdrukt in eigen land namelijk ook de alevieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl