do 18 januari 2018, 01:26 uur

Doden door busongeluk in Turkije

bus.ongelukZeker 21 mensen zijn donderdag om het leven gekomen door een busongeluk in Centraal-Turkije. 28 anderen raakten gewond. Dat meldt het Turkse persbureau Anatolia. De bus was onderweg van Istanbul naar de oostelijke provincie Mus.

Bij de stad Kayseri, ten zuidoosten van de hoofdstad Ankara, raakte het voertuig van de weg, sloeg tegen een paal, stortte van een helling en sloeg om. De politie onderzoekt of sneeuw en mist een rol hebben gespeeld en of de bestuurder mogelijk in slaap was gevallen.Er is 1 reactie

  1. Rene Buitenkamp
    Geplaatst op 23 januari 2014 om 10:23 pm uur.

    Ik heb de beelden ervan gezien op tv en er werd gezegd dat er zomerbanden op de bus lagen waardoor de chauffeur de controle over de bus is kwijtgeraakt (waarschijnlijk in de slip) of dat ie in slaap was gevallen. De beelden logen er niet om dat er veel mensen waren omgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl