do 18 januari 2018, 01:23 uur

Turkse premier Erdogan bezoekt Brussel

EU4De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan brengt maandag 20 januari een bezoek aan Brussel. Dit zal het eerste bezoek van Erdogan aan Brussel zijn na een interval van 5 jaar. Vanuit het oogpunt van de betrekkingen Turkije-EU en de Turkse toetreding wordt het daarom gezien als van cruciaal belang.

Premier Erdogan zal afzonderlijke ontmoetingen hebben met de president van de EU-Raad, Herman Van Rompuy, de voorzitter Europese Commissie Jose Manuel Barroso en Europees parlementsvoorzitter Martin Schulz. Naast deze bilaterale bijeenkomsten zal Erdogan ook een gezamenlijke brunch met de drie hebben.

UPDATE:
Een grote groep Belgische en Nederlandse Turken heeft de Turkse premier Erdogan gisteren welkom geheten in Brussel.Er zijn 3 reacties

 1. Etho
  Geplaatst op 20 januari 2014 om 10:31 pm uur.

  Ben in Brussel, meer dan 11-15 duizend mensen aanwezig volgens sommige bronnen!
  Geweldig! 🙂

 2. Amsterdammer
  Geplaatst op 27 januari 2014 om 11:07 pm uur.

  Ja peter zie je eindelijk in dat je niet met erdogan en de akp moet dollen diy zijn de echte turken de leeuwen van anadolu nog even peter nog even europa gaat komen slijmen slijmen kwijlend en kruipend

  • peter edel
   Geplaatst op 28 januari 2014 om 8:19 am uur.

   Zeg eens Amsterdammer, is Turksnieuws je enige nieuwsbron over Turkije? Want er is je geloof ik iets ontgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl