do 18 januari 2018, 12:35 uur

Griekse ex-bankier gearresteerd in Turkije

polisDe vroegere baas van de Griekse schandaalbank Hellenic Postbank, Angelos Filippides, is vrijdagavond door de Turkse politie in Istanbul gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het verstrekken slechte leningen ter waarde van zo’n 400 miljoen euro. Dat hebben de Griekse autoriteiten zaterdag bevestigd aan het Atheense persbureau ANA-MPA.

Verschillende Griekse kranten schrijven dat Filippides zo snel in Istanbul opgespoord kon worden, omdat hij van daaruit een aantal journalisten en tv-stations te woord had gestaan met zijn mobiele telefoon.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl