do 18 januari 2018, 12:41 uur

Ajax laatste op toernooi om Antalya Cup

ajax-galaAjax is op de laatste plaats geëindigd bij het toernooi om de Antalya Cup in Turkije. De Amsterdammers speelden in het duel om de derde plaats met 1-1 gelijk tegen Trabzonspor, maar de Turkse club nam de strafschoppen daarna beter.

De snelle openingsgoal van Trabzonspor kwam voort uit een fout van Ajax-verdediger Joël Veltman. Emre Güral profiteerde in de 8ste minuut. Vrijdag was Veltman na een misverstand met Jasper Cillessen ook al medeverantwoordelijk voor de eerste treffer van Galatasaray (2-1 verlies).

Ajax vertoefde een week in Turkije en wel in een trainingskamp in het Turkse Belek.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl