zo 21 januari 2018, 04:00 uur

Turkse parlementsleden vechten met elkaar

gevecht.parlementIn het Turks parlement vond vandaag een heus gevecht plaats. Turkse parlementsleden vlogen elkaar in de haren tijdens een verhit debat. Er vielen rake klappen en er vlogen zelfs waterflessen en een iPad door de lucht. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant ging het debat over een plan waarin de regering meer zeggenschap krijgt over de benoeming van rechters en aanklagers. De AK-partij van premier Recep Tayyip Erdogan was met het voorstel gekomen. Volgens tegenstanders gaat het in tegen de grondwet.Er is 1 reactie

  1. Burcu
    Geplaatst op 12 januari 2014 om 6:40 am uur.

    Masallah, cok yakisir!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl