ma 18 december 2017, 23:05 uur

EU: visumplicht voor Turken geleidelijk afgeschaft

EU4De Europese Unie gaat de komende jaren geleidelijk de visumplicht voor Turken afschaffen. In ruil daarvoor zal Turkije voortaan illegale migranten terugnemen die vanaf Turks grondgebied de Europese Unie zijn binnengekomen. Dat schrijft de Volkskrant.

Volgens de krant maakten eurocommissarissen Füle en Malmström en de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Davutoglu dit woensdag bekend. De EU en Turkije zullen hierover op 16 december een akkoord ondertekenen.Er is 1 reactie

  1. human
    Geplaatst op 5 december 2013 om 6:17 pm uur.

    “komende jaren geleidelijk de visumplicht voor Turken afschaffen” betekent …üçün birini ald?k gene..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl