do 18 januari 2018, 01:16 uur

Turkije meest geboekte huwelijksreis bestemming

huwUit een enquete van de website Huwelijksreis Wijzer onder meer dan 1.000 pas getrouwde en bijna getrouwde stellen blijkt dat Turkije op nummer 1 staat qua bestemmingen voor huwelijksreizen. Uit eerder onderzoek door Huwelijksreis Wijzer bleek dat de Malediven en Bali (Indonesië) al jaren tot de meest gezochte huwelijksreis bestemmingen horen.

Turkije scoorde 10% van de stemmen, gevolgd door Spanje en Mexico, Griekenland en de Verenigde Staten. In Turkije wordt Antalya het meest bezocht tijdens huwelijksreizen.

Het Nationaal Onderzoek Huwelijksreizen 2013 is een initiatief van de onafhankelijke huwelijksreis inspiratie website Huwelijksreis Wijzer (huwelijksreiswijzer.nl). Het onderzoek vond plaats in de maand augustus 2013 onder 1045 respondenten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl