wo 17 januari 2018, 00:16 uur

Handelsmissie HOGIAF naar Turkije

tuskonOndernemersvereniging HOGIAF is vandaag samen met 29 ondernemers naar Turkije vertrokken voor een handelsmissie, waar in Istanbul TUSKON WORLD TRADE BRIDGE 2013 plaats zal vinden. Deze internationale beurs biedt vele kansen voor ondernemers die actief zijn in de sectoren ‘Food, Agriculture, Fast Moving Consumer Goods & Related Machinery’. Ruim 2000 ondernemers uit maar liefst 130 landen zullen hierbij aanwezig zijn.

TUSKON is een overkoepelende organisatie van verschillende ondernemersverenigingen uit Turkije, is vergelijkbaar met MKB-Nederland en vertegenwoordigt meer dan 55.000 Turkse ondernemers. TUSKON opereert met ruim 150 ondernemersverenigingen in 80 provincies in Turkije en met vestigingen in Brussel, Moskou, Washington en Peking met als doel het behartigen van de belangen van de aangesloten ondernemers en het stimuleren van de Turkse economie.

In Turkije is de laatste jaren sprake van explosieve groei in de bovengenoemde sectoren. Zo is de export van voeding en drank de laatste 10 jaar vervijfvoudigd en had de retail sector in 2012 een waarde van 300 miljard dollar. Daarnaast hebben de Turkse landbouwproducten een gezamenlijke waarde van 62 miljard dollar, waarmee Turkije op de eerste plaats staat in Europa.Er zijn 6 reacties

 1. alper
  Geplaatst op 23 november 2013 om 2:25 pm uur.

  Goede ontwikkeling,

  Echter, een kleine groep trouwe lezers hier zullen ziek worden.

  Ach, jaloezie, wie heeft hiet geen last van..

  • Wim
   Geplaatst op 23 november 2013 om 6:28 pm uur.

   Je staat bekend als “AZIJNPISSER” doe geen moeite.
   Ondernemersvereniging HOGIAF is toch wel een maatje te groot voor jou. 🙂

   • Sam
    Geplaatst op 1 december 2013 om 4:36 pm uur.

    wimpy staat weer vooraan om overal tegenaan te trappen.je verdient een ster.

    • wim
     Geplaatst op 2 december 2013 om 1:10 pm uur.

     Ietwat secudaire reactie Samuel!!:)

     • wim
      Geplaatst op 2 december 2013 om 1:11 pm uur.

      Een goede lezer begrijpt secundair…:)

 2. Vatan saticilara olum
  Geplaatst op 26 november 2013 om 3:33 pm uur.

  Je gaat van jezelf uit Alper. Zo afgunstig als jij kan niemand zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl