do 18 januari 2018, 01:25 uur

Vaker vluchten Turkish Airlines naar Nederland

TurkishAirlinesTurkish Airlines gaat vaker naar Nederland vliegen. Turkish Airlines vliegt nu vijf keer per dag tussen Istanbul en Schiphol. Daar moet volgens directeur Nederland Ahmet Sahin ten minste een ochtendvlucht bijkomen. Zo meldt hij in De Telegraaf schrijft zakenreisnieuws.nl.

Daarnaast gaat de maatschappij vanaf 2014 dagelijkse van en naar Rotterdam – The Hague Airport vliegen. De maatschappij wil van daaruit zo snel mogelijk naar twee dagelijkse vluchten naar de havenstad. Lees verder op zakenreisnieuws.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl