wo 17 januari 2018, 04:05 uur

Turkije populairste vakantiebestemming

turkijevakantieOndanks de politieke onrust in het land was Turkije afgelopen zomer nog steeds ongekend populair als vakantiebestemming. Dat blijkt uit cijfers van reisorganisatie TUI Travel schrijft De Telegraaf. Volgens de krant heeft Turkije de meeste toeristen gelokt, uit heel Europa.

De touroperator is nagegaan welke bestemmingen deze zomervakantie populair waren bij Britse, Ierse, Duitse, Poolse, Belgische, Deense, Zwitserse, Oostenrijkse, Nederlandse, Zweedse, Noorse, Finse, Franse en Russische vakantiegangers.

Ook bij Nederlanders stond Turkije bovenaan het lijstje met populaire vliegvakanties, gevolgd door Griekenland en de Canarische eilanden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl