do 18 januari 2018, 03:19 uur

Grote file door terugkerende Turken

fileVeel West-Europeanen van Turkse afkomst, ook Turkse Nederlanders, keren dit weekend terug van vakantie. Dat leidt elk jaar tot grote drukte op de route door Servië, op de enige snelweg die Turkije met West-Europa verbindt. Daardoor is het verkeer van Bulgarije naar Servië volledig lamgelegd meldt de NOS.

Volgens de grenspolitie staat er een file tot in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, vijftig kilometer van de grens. De wachttijd kan oplopen tot tien uur. De Servische douane verwacht dat de drukte morgen nog groter zal zijn.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl