vr 17 november 2017, 18:46 uur

Unilever opent ijsfabriek in Turkije

algidafabrikaUnilever opent een nieuwe ijsfabriek in Turkije met een capaciteit van tachtig miljoen liter ijs op jaarbasis en werkgelegenheid voor 300 mensen. De fabriek wordt geopend in Konya, ruim driehonderd kilometer van Antalya en kostte maar liefst 95 miljoen euro. Dat maakte het het Brits-Nederlandse levensmiddelenconcern maandag bekend.

De fabriek, de 35e ijsfabriek van Unilever wereldwijd, produceert Cornetto’s en Twisters en kan in de toekomst worden uitgebreid naar tweehonderd miljoen liter. De productie is deels voor de Turkse ijsmarkt bedoeld en voor de export naar het Midden-Oosten en Noord-Afrika.Er is 1 reactie

  1. Amsterdammer
    Geplaatst op 1 september 2013 om 11:19 am uur.

    Joepppieeee konyaaa,leuke stad en lieve mensen die daar wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl