wo 17 januari 2018, 02:34 uur

Meisjes door vader ontvoerd naar Turkije

politieDrie meisjes van zeven, acht en elf jaar oud uit Haaksbergen zijn door hun vader ontvoerd naar Turkije, via een vliegveld in Duitsland. Hiervoor heeft hij de moeder van de kinderen vermoedelijk gegijzeld en mishandeld in hun woning. Zij heeft ruim na zijn vertrek de politie ingeschakeld.

De politie heeft verklaard dat de man afkomstig is uit het Midden-Oosten, maar wil niet bekendmaken uit wel land volgens de NOS. Er is een internationaal opsporings-en arrestatiebevel uitgevaardigd. Er waren al enige tijd relatieproblemen tussen de ouders van de ontvoerde meisjes, aldus de politie.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl