wo 17 januari 2018, 00:02 uur

PSV voor oefenduel tegen Fenerbahçe in Turkije

PSVDe Eindhovense voetbalclub PSV speelt vanavond een oefenduel in Istanbul tegen Fenerbahçe. De selectie vetrok gisteren vanaf luchthaven Schiphol naar Turkije. De wedstrijd tegen Fenerbahçe geldt voor PSV als laatste testcase in aanloop naar het heenduel in de Champions League met SV Zulte Waregem.

Over een week staat de eerste confrontatie met de Belgische club in de derde voorronde van het miljoenenbal op het programma in het Philips Stadion. De wedstrijd tegen de Turkse topclub begint woensdagavond om 21.45 uur lokale tijd. Bron/Lees verder: psv.clubwatcher.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl