do 18 januari 2018, 12:32 uur

Weer protesten tegen regering in Turkije

Weer.protestHet protest in Turkije tegen de regering van premier Recep Tayyip Erdogan is afgelopen weekend onverminderd doorgegaan. Zaterdagavond trad de politie in Istanbul opnieuw hardhandig opgetreden tegen honderden demonstranten die probeerden het Taksimplein en het Gezi-park te bereiken. In hoofdstad Ankara zijn elf mensen opgepakt en in Anatolië kwam het tot straatgevechten tussen demonstranten en politie.

Volgens de Belgische website www.hbvl.be is de dreigende veroordeling van prominente activisten van de al weken aanhoudende anti-regeringsprotesten, de achtergrond van de nieuwe betogingen. De activisten dreigen vervolgd te worden wegens het “oprichten van een terroristische beweging” en zeggen dat ze tijdens hun opsluiting door de politie zijn mishandeld. Lees verder op www.hbvl.be.Er zijn 3 reacties

 1. Amsterdammer
  Geplaatst op 17 juli 2013 om 12:40 am uur.

  Zij zullen leren dat erdogan de baas is,als het niet luisterend gaat dan maar hard heel hard,they will learn it,erdogan is de baasssss punt uit.erdogan is de poetin van turkije voor diegene die het nog niet weet!!

  • Rotterdammer
   Geplaatst op 23 juli 2013 om 1:04 pm uur.

   Turkije is geen dictatuur. Erdogan’s wil is niet wet. In een democratie moet je leren naar het volk te luisteren of opstappen en plaats maken voor iemand die dat wel kan. Erdogan kan het overduidelijk niet.

  • Wim
   Geplaatst op 23 juli 2013 om 8:14 pm uur.

   Als rasAmsterdammer krijg ik ietwat de maagzuur van jouw onbenullige commentaren. Nou is dat niet zo erg als je jezelf “Erdoganfan” zou noemen maar als een zg “Amsterdammer” zo’n idiotie ventileren daar krijg ik de pullen van “lulhannes” . Het is nogal nebbish om over zionisten te ouwehoeren als amsterdammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl