di 16 januari 2018, 20:40 uur

Valse merkschoenen uit Turkije in beslag genomen

politieDe Rotterdamse politie heeft in een loods aan de Vareseweg woensdagavond een partij van 12.000 paar valse merkschoenen in beslag genomen. De partij was afkomstig uit Turkije en was via Polen naar Nederland vervoerd. De partij werd echter onderschept tijdens het lossen.

De normale waarde van echte schoenen zou een omzet opleveren van 1,2 miljoen euro. De feitelijke verkoop van de valse schoenen zou een bedrag benaderen van ruim 400.000 euro. Een 36-jarige Rotterdammer is verhoord. Politie doet verder onderzoek en sluit aanhoudingen niet uit. Nader onderzoek volgt.Er zijn 3 reacties

 1. Senay
  Geplaatst op 11 juli 2013 om 6:20 pm uur.

  God wat een happening. Lekker belangrijk.

 2. info
  Geplaatst op 12 juli 2013 om 9:44 am uur.

  God wat een -reactie-. Lekker belangrijk

 3. Amsterdammer
  Geplaatst op 22 juli 2013 om 4:46 am uur.

  Hahahahahahaha jullie zijn leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl