di 16 januari 2018, 20:39 uur

‘Rechter verbiedt bouwplannen voor Taksimplein’

JustitieEen Turkse rechter heeft de bouwplannen van de regering rondom het Taksimplein verboden. De rechterlijke uitspraak was op 8 juni jl. maar is vandaag pas gepubliceerd meldt Elsevier.nl. Het is volgens de site niet duidelijk waarom de uitspraak niet eerder bekend werd.

Volgens de rechter zijn er tal van regels overtreden en hebben de militaire barakken in Ottomaanse stijl die op de plek van het naastgelegen Gezipark zouden moeten komen, ‘geen enkele waarde voor het publiek’. Ook doen de bouwplannen geen recht aan de identiteit van het park en is de publieke opinie onterecht niet geraadpleegd.Er zijn 2 reacties

 1. Dekschip
  Geplaatst op 15 juli 2013 om 12:21 am uur.

  Tjah.. Whats next??
  Rechter verbied bouw van kerncentrales?
  Of bouw van nieuwe vliegveld?
  Of opening van nieuwe kanaal?
  ..

 2. Senay
  Geplaatst op 17 juli 2013 om 8:51 am uur.

  😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl