di 16 januari 2018, 20:42 uur

Elsevier werkt samen met Turkse academici

reedElsevier heeft een contract gesloten met het Turkse academische netwerk en informatiecentrum voor toegang tot de Scopus-database en ScienceDirect. De overeenkomst geldt voor 3 jaar, zo maakte de onderneming maandag bekend zonder financiële details te noemen.

Reed Elsevier is een Engels/Nederlands bedrijf, ontstaan uit de 1993 fusie tussen de uitgeverijen Reed en Elsevier. Tegenwoordig bestaat Reed Elsevier uit drie bedrijfsonderdelen en werken er circa 30.000 mensen. De wetenschappelijke, technische en medische uitgeverij Elsevier geeft ongeveer 2000 wetenschappelijke, technische en medische tijdschriften en meer dan 20.000 boektitels uit.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl