do 18 januari 2018, 12:31 uur

Rodney Sneijder mogelijk ook naar Turkije

Rodney-SneijderRodney Sneijder zal hoogst waarschijnlijk in de voetsporen van zijn oudste broer, Wesley Sneijder treden. De 22-jarige middenvelder reist zondag namelijk naar Turkije af om zich daar te oriënteren bij een nieuwe Turkse club. Dat meldt ElfVoetbal.nl.

Om welke Turkse club het specifiek gaat, wil hij niet zeggen. “Maar het is niet zo dat ik dan meer met Wesley op zou kunnen trekken. Die club komt helemaal uit het oosten van Turkije” aldus Sneijder in het Brabants Dagblad.

Wesley Sneijder speelt sinds januari voor topclub Galatasaray.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl