do 18 januari 2018, 01:22 uur

Honderdduizenden steunen Erdogan in Istanbul

massaHonderdduizenden aanhangers van Erdogans AK-partij waren gisteren bijeen in een buitenwijk van Istanbul. Ze waren daar om te luisteren naar een felle speech van de Turkse premier. Die haalde uit naar zijn vijanden, ook naar de internationale pers. Erdogan betoogde dat de buitenlandse media niet het echte Turkije laten zien: “We moeten dealen met de liegende internationale media.”

Erdogan laakte ook de kritiek uit het Europese Parlement (EP) ten aanzien van het optreden in Turkije tegen betogers. Volgens hem is de kritiek hypocriet: „Er is ook veel geweld tegen demonstranten in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië, wat hebben jullie daar dan tegen gedaan?” vroeg hij het EP.

Erdogan noemde verder de betogers van het Taksimplein tuig en plunderaars. Lees ook De Telegraaf.Er zijn 15 reacties

 1. Dekschip
  Geplaatst op 17 juni 2013 om 9:01 am uur.

  Maak daar maar “meer als een miljoen” van!
  ….
  Van het podium tot einde van het plein,
  Van het plein tot het strand,
  Van het strand tot de zee,
  Het was er rammm vollll!!!!
  ..
  Als ik zo de verslagen lees zou ik haast concluderen dat de journalisten er zelf niet bij waren.. Van de ene kant wel logisch aangezien mensen met de boten moesten aanschuiven omdat het er RAMM VOLLL was…
  ..
  Petertje, waar stond jij?

 2. Senay
  Geplaatst op 17 juni 2013 om 1:18 pm uur.

  Enkele duzenden aanhangers van Erdogan???? haha je moet echt blind zijn omdat niet te zien. Tjonge jonge Petertje als je ballen hebt kom a.u.b. een keer met de waarheid jij met je hele santekan. (Het Nederlandse Pers)

 3. Amsterdammer
  Geplaatst op 17 juni 2013 om 4:56 pm uur.

  Hahahah petertje waar stond jij??…. Peter is gewoon thuis..als ie ballen heeft moet ie maar met de capulcular gaan staan,ik zag net weer op ulke tv dat er weer een 10 tal buitenlanders gearresteerd zijn omdat ze met de capulcular bezig zijn om Turkije kapot te maken,ik had lang geleden ooit op deze site gezegd dat Europa op een dag werk gaat komen bedelen in Turkije,nu dat bijna zover is worden de Europeanen zenuwachtig en het is al begonnen met wat Erdogan zei denken jullie werkelijk dat ik jullie besluit over mijn land ga accepteren jullie moeten jullie plek kennen hypocrieten:))))) oooooh wat hou ik van m mijn lieve Erdogan

 4. Mehmet
  Geplaatst op 18 juni 2013 om 8:35 am uur.

  1.3 Miljoen mensen….en nog meer mensen die hun steun wilden geven aan Erdogan zijn weggestuurd omdat er geen plaats meer was op het allergrootste open vlak van Istanboel.

  De beelden van deze steun aan Erdogan zijn meerdere keren door CNN INternational getoond aan 1.5 Miljard Cnn kijkers als Protest tegen Erdogan.

  Mehmet

  • Osmanli torunu
   Geplaatst op 18 juni 2013 om 9:28 am uur.

   CNN is verkeerd bezig.

 5. Wim
  Geplaatst op 18 juni 2013 om 10:54 am uur.

  In de jaren ’40 werden journalisten en andersdenkenden ook afgetuigd en opgesloten. Nadien werden er de bewakers en verantwoordelijken voor de rechter gebracht en kregen wat ze verdienden. Ga me nu niet vertellen dat indien zoveel mensen op het plein waren dat ook het gelijk daar was. Een te eenvoudige conclusie jongelui.

 6. Turkie1987
  Geplaatst op 18 juni 2013 om 6:34 pm uur.

  En wimmie vertel mij, hoeveel steun is hier geweest voor deze regering dan.. hahahahah

  • wim
   Geplaatst op 18 juni 2013 om 11:00 pm uur.

   Huh?? waar heb je het over??

   • Turkie1987
    Geplaatst op 19 juni 2013 om 12:07 pm uur.

    Lees de berichtgeving en als je het dan nog niet snapt, dan weet ik het ook niet meer -_-

   • Dekschip
    Geplaatst op 19 juni 2013 om 12:16 pm uur.

    Wimmetje.. Tip..
    Van dalen – begrijpend lezen

 7. Amsterdammer
  Geplaatst op 18 juni 2013 om 10:47 pm uur.

  Peter ken je servet yilmaz van turkijjjjjjjjeeee aaaaltijd nummer 1 waarom turkijjjjjjjjeeee nummer 1?baklava nummer 1,Hakan sukur nummer 1 en nu mag je Erdogan er ook bij zetten,waarom Turkije nummer 1 omdat Erdogan nummer 1 hahaahahhahahahahahaha,wegwezen.. Kom naar je eigen land om te protesteren tegen die neppe slappe socialisten en die rijke VVD ers want ze geven geen moer meer om hun ouderen

  • Dekschip
   Geplaatst op 20 juni 2013 om 3:10 pm uur.

   Petertje.. Wanneer ga je ons.. In jou woorden “nep turken”, interviewen?
   ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl