ma 18 december 2017, 23:03 uur

Erdogan ontmoet leiders protest Turkije

erdogan20114De Turkse premier Erdogan gaat morgen (woensdag) met de leiders van de demonstranten in Istanbul in gesprek. De betogers hadden gevraagd om een ontmoeting. Premier Erdogan is daarmee akkoord gegaan, maakte vicepremier Arinç bekend. Volgens Arinç wil Erdogan de betogingen een halt toeroepen.

Eergisteren stak Erdogan nog een reeks vurige toespraken af voor een gehoor van duizenden aanhangers. Hij zei toen dat het geduld van de regering begint op te raken en eiste dat de protesten worden beëindigd. De toenadering tot de demonstranten, door nu in te stemmen met een gesprek woensdag, is daarom opmerkelijk schrijft NRC Handelsblad.Er is 1 reactie

  1. Osmanli torunu
    Geplaatst op 11 juni 2013 om 9:28 am uur.

    WIe zegt dat Erdogan star, koppig, dictatoriaal is??
    Hij is bereid met iedereen te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl