ma 18 december 2017, 23:11 uur

Stadsgezelschap Amsterdam danst in Turkije

adioOp uitnodiging van het iDANS 06 festival in Turkije voert het stadsgezelschap dans ICKamsterdam zijn locatievoorstelling Addio alla Fine van de choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten op 15 en 16 juni 2013 in Istanbul uit.

Op een Turkse scheepswerf gaat het publiek aan boord van een moderne Ark van Noach en vangt een theatrale reis aan over de Bosporus. Bijzonder is de medewerking van diverse lokale kunstenaars aan deze voorstelling.

Addio alla Fine (Afscheid van Einde) beleefde in 2012 zijn Nederlandse première op het IJ in Amsterdam tijdens het Holland Festival.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl