ma 18 december 2017, 23:12 uur

Alcoholwetten in Turkije aangescherpt

biertjeTurkije gaat de verkoop van alcohol aan banden leggen. In heel het land mogen winkels tussen 22.00 en 06.00 uur geen alcohol meer verkopen. De verkoop van alcohol in de buurt van moskeeën en scholen wordt helemaal verboden. Dat meldt de NOS.

Volgens de omroep mogen alcoholproducenten ook geen evenementen meer sponsoren. Verder moeten er gezondheidswaarschuwingen op flessen komen en op televisie moeten alcoholische producten onherkenbaar worden gemaakt. Ook komen er hogere boetes voor rijden onder invloed. Bron/Lees verder: NOS.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl