do 18 januari 2018, 12:31 uur

Doden bij bomaanslag Zuid-Turkse plaats Reyhanli

turksepolitie1In de Zuid-Turkse plaats Reyhanli, aan de grens met Syrië, zijn twee autobommen ontploft. Daarbij zijn zeker 40 doden gevallen en 100 mensen gewond geraakt, zeggen de autoriteiten in Turkije. De vrees is dat het dodental nog zal oplopen aldus de NOS.

De autobommen kwamen tot ontploffing vlakbij het gemeentehuis en een postkantoor. Het is nog niet duidelijk wie er achter de aanslagen zit. Het vermoeden is dat er een link is met de opstand in Syrië.(Bron/Lees verder op: NOS.nl)Er is 1 reactie

  1. hayret
    Geplaatst op 11 mei 2013 om 8:38 pm uur.

    waarom valt Turkije godverdomme syrie niet binnen?! israel bombadeert even zomaar wat en niemand die er wat van zegt…. rot toch op met deze erdogan en zijn kut regering…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl