zo 17 december 2017, 20:43 uur

Amerikaanse coach moet Turkse zwembond helpen

RioDe Amerikaan Bob Bowman moet de komende jaren helpen om het niveau van de nationale zwemselectie van Turkije op te krikken. Bowman, die in eigen land de befaamde Michael Phelps hielp op weg naar diens 18 olympische titels, is onlangs door de Turkse zwembond in dienst genomen als consultant meldt het AD.

Volgens de krant moet hij de Turkse zwemmers en zwemsters voorbereiden op de Spelen van Rio de Janeiro 2016. Telecombedrijf Turkcell stelde begin deze maand ruim 6 miljoen euro beschikbaar voor betere coaches en trainingsprogramma’s voor zwemmen en atletiek. Mede omdat Turkije in de race is voor het organiseren van de Olympische Spelen in 2020.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl